top of page
topbanner.jpg

Styrk det mentale helbred med Kreativ Mindfulness

Teknikker til at mindske stress

Kreativ Mindfulness er tegne- og maleøvelser til beroligelse af nervesystemet, kombineret med åndedrætsøvelser og bevidstheds træning til skærpelse af fokus på nuet. 

 

Alle kan være med, uanset kreativ erfaring!​

Med et forløb i Kreativ Mindfulness kan I styrke fællesskabet og det mentale helbred på arbejdspladsen. En gang om ugen, kommer jeg ud på jeres arbejdsplads og inspirerer medarbejderne med teknikker til at mindske stress og skabe ro i en travl hverdag. 

​Kreativ Mindfulness kan:
  • Berolige nervesystemet

  • Øge livsglæde og trivsel

  • Forbedre fokus

  • Give mentalt overskud

  • Udvikle evnen til at give slip på kontrol

  • Styrke selvværdsfølelse og tro på egne evner

  • Skabe et fællesskab med plads til alle

Kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog

via kontaktformularen

Fokus på den kreative proces

I Kreativ Mindfulness fokuseres på processen i at skabe. Der findes ikke rigtigt eller forkert.  Formålet er at skabe et trygt og inspirerende fællesskab, hvor den enkelte kan opnå en større livsglæde og mere ro i sindet. Via guidede kreative øvelser i kombination med bevidsthedstræning (guidet meditation) og åndedrætsøvelser, vil I blive guidet igennem forskellige øvelser, med fokus på at være tilstede i nuet og tænke positivt. 

Små skridt er vejen til succes

Der arbejdes kreativt og mindfuldt med forskellige teknikker og materialer. Undervisningen tilrettelægges ud fra ønsket om at skabe en balance mellem evner og opgaver, så kursisterne undervejs kan opnå mange små succesoplevelser.  

Vidste du, at kreative aktiviteter skærper dit fokus, nærvær og koncentration, samtidig med at dit mentale overskud øges? 

Kreativ Mindfulness er for alle!

Målet med Kreativ Mindfulness er at skabe større indre ro og mental velvære i et trygt kreativt fællesskab med plads til alle - uanset kreativ erfaring. Få mere viden om Kreativ Mindfulness

Event eller forløb

Et event har typisk en varighed af 2-3 timer. Vælger I et forløb, kommer jeg ud på jeres arbejdsplads 1-2 timer, en fast dag om ugen, i 4 til 12 uger.

Prisen for et event i Kreativ Mindfulness (med materialer), starter ved kr. 9.000 excl. moms. og afhænger af antal deltagere og lokation (brofaste øer i Danmark).

Lad os sammen finde den løsning der passer til din virksomhed. 

Kontakt mig for en uforpligtende dialog via formularen,

eller ring til mig på tlf. 27801069

Kontakt

Helle Haahr

Tlf. 27 80 10 69

Kreativ Passion

CVR: 18492784

Kontakt mig for yderligere information
og aftale omkring evt. ønsker, antal personer, tid og sted

Tak for din besked, jeg vender tilbage inden for et par dage

bottom of page