top of page
topbanner.jpg

Få inspiration
til den kreative pause

Alle har brug for en pause

Uanset om du har et kontorjob eller et fysisk krævende job, giver pausen mulighed for genopladning af krop og sjæl. Samtidig mindskes risikoen for overbelastning (mental og/eller fysisk).

 

Vi lever i en tid, hvor mange har en fortravlet hverdag, hvorfor det er særlig vigtigt at huske pauserne. Undersøgelser har nemlig vist, at effektiviteten stiger i takt med at der lægges korte pauser ind i løbet af arbejdsdagen. Pausen giver bl.a. tid til at restituere og lagre information.

En pause behøver ikke vare mere end et par minutter og kan f.eks. være en kort gåtur - gerne udenfor, 5-10 dybe vejrtrækninger, nogle minutters dagdrømmeri eller stirren ud af vinduet. Det kan også være en krusedulletegning eller et tilfældigt tegnet mønster. Du behøver ikke at kunne tegne! Selv det at slå et par tilfældige streger på et stykke papir, kan have effekt. 

Den kreative pause

Når du tegner, maler eller laver andre kreative aktiviteter, øges dit fokus, nærvær og koncentration, fordi aktiviteten kræver mental tilstedeværelse i nuet. Chancen for at opleve flow (meningsfuld selvforglemmelse), er endda tilstede, hvis du arbejder kreativt i en længere periode med noget du kan lide. 

Kreativ workshop på din arbejdsplads?

Jeg kommer gerne ud på din arbejdsplads og faciliterer en kreativ workshop for dig og dine kollegaer. Her får I inspiration til tegne- og maleøvelser, der kan være med til at mindske stress og skabe ro i en travl hverdag. Samtidig kan I styrke fællesskabet på arbejdspladsen. 

Alle kan være med, uanset kreative færdigheder! 

Jeg guider jer igennem forskellige øvelser, med fokus på tilstedeværelse i nuet og positive tanker. Undervisningen er tilrettelagt ud fra ønsket om, at give alle mulighed for mange små succesoplevelser undervejs. 

Prisen for en 2-timers workshop starter ved kr. 9.000 excl. moms. og afhænger af antal deltagere og lokation (brofaste øer i Danmark).

mindfuld_stjerne.jpg
landskab_aqua tusch.jpg

Kontakt mig gerne for yderligere information

og aftale om en workshop på din arbejdsplads.
Benyt formularen herunder eller ring til mig på tlf. 27801069

Kontakt

Helle Haahr

Tlf. 27 80 10 69

Kreativ Passion

CVR: 18492784

Kontakt mig for yderligere information
og aftale omkring evt. ønsker, antal personer, tid og sted

Tak for din besked, jeg vender tilbage inden for et par dage

bottom of page