top of page
topbanner.jpg

Åndedrættet er nøglen
til dit helbred og mentale tilstand

Lær vejrtrækningsteknik

Vi lever i en tid, hvor flere og flere har en fortravlet hverdag, lider af lavt selvværd eller får stress. Mange føler sig pressede på jobbet, springer de vigtige pauser over og får måske heller ikke trukket vejret ordentlig ned i lungerne, hvilket er med til at øge kroppens alarmberedskab. 

Du kan bruge det bevidste åndedræt til at berolige krop og sjæl. 3 dybe vejrtrækninger gennem næsen, er nok til at ændre din mentale tilstand. 


Jeg laver inspirationsevents og forløb for virksomheder og kommer også gerne ud til private arrangementer, hvor jeg underviser i teknikker til bevidst vejrtrækning, der skærper fokus, øger iltoptag og giver ro i hovedet.

 

Vejrtrækning gennem næsen styrker bl.a.:

  • din hukommelse

  • dit mentale overskud  

  • din evne til at håndtere pres 

  • dit immunforsvar 

  • din fysiske ydeevne

Mange sportsfolk arbejder bevidst med deres vejrtrækning, fordi det kan øge deres præstation, koncentration og restitution. Dybe vejrtrækninger gennem næsen, øger dit iltoptag og dermed din ydeevne. Samtidig kan du mindske fordampning gennem munden og trangen til at drikke under træningen. 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog

via kontaktformularen

Event eller forløb? 

I kan med fordel starte med et inspirationsevent af 2 timers varighed, inden I beslutter jer for et forløb i Bevidst Vejrtrækning. Eventet giver mulighed for, at I kan være sammen med hinanden på en ny måde, samtidig med at I får indblik i åndedrætsøvelser til at mindske stress og skabe ro i en travl hverdag! 

Vælger I et forløb, kommer jeg ud på jeres arbejdsplads en fast dag om ugen og faciliterer 1 times træning i Bevidst Vejrtrækning. Alternativt kan vi mødes online. Et forløb strækker sig typisk over 4-12 uger.

Prisen for et firmaevent i Bevidst Vejrtrækning starter ved kr. 5.000 excl. moms. og afhænger af antal deltagere, tid og lokation (brofaste øer i Danmark).

Bevidst Vejrtrækning

Workshop  |  Personale arrangement  |  Teambuilding  |  Event

Kontakt

Helle Haahr

Tlf. 27 80 10 69

Kreativ Passion

CVR: 18492784

Kontakt mig for yderligere information
og aftale omkring evt. ønsker, antal personer, tid og sted

Tak for din besked, jeg vender tilbage inden for et par dage

bottom of page